Over onze photobooths

Wij zijn minimaal 1,5 uur voordat het evenement begint aanwezig om de photobooth op te bouwen en alles klaar te leggen zodat u een onvergetelijke avond heeft. Ook de 45 minuten afbouwtijd zit inbegrepen.

Classic

De naam zegt het al een klassieke photobooth fotospiegel variant. Dit is ons meest verhuurde model uit 2019. Een betrouwbare photobooth die de mooiste fotos maakt.

Modern – Mirror X

De naam zegt het al de X voor strak modern. Voor wie van een ander type variant fotospiegel wilt. Deze fotospiegel is voorzien van de nieuwste technieken door het glas kan je animaties zien een echte eyecatcher voor op je bruiloft of feest. Ze noemen de spiegel ok wel de selfie spiegel. Wij krijgen altijd complimenten voor het model omdat we op dit moment de enige in Nederland zijn die deze aanbiedt.

Onbemand

Als u een photobooth huurt bij ons dan heeft u geen omkijken ze kunnen namelijk zonder bemand te zijn opereren. 

Alle foto’s digitaal

Alle foto’s die gemaatk zijn over de hele avond krijgt u achteraf digitaal aangeleverd. De photobooth slaat namelijk alle foto’s op. Zo kunt u achteraf nog een eigen collage of photoboothboek maken. De foto die gemaakt worden, komen in hoge kwaliteit (18 megapixels).

Persoonlijk fotokader

Als u de photobooth bij ons huurt hoort daar natuurlijk een fotokader bij. Vanaf pakket Gold zit dit er standaard bij. U geeft door welke thema uw bruiloft of feest is en wij maken de kader helemaal naar wens. Wij hebben een grafisch ontwerper in dienst die dit helemaal naar wens kan maken. Een photobooth huren is inclusief het ontwerp van een persoonlijk fotokader

Ontzorgd een photobooth huren

Wij bezorgen, installeren en halen de gehuurde photobooth weer op. U heeft geen omkijken meer naar. U kunt genieten van het feest. Wij plaatsen de photobooth altijd ruim op tijd. Dit stemmen we natuurlijk eerst met uw af.

Onbeperkt printen

Wij krijgen vaak de vraag hoeveel printjes er inbegrepen zijn bij het huren van een photobooth. Voor het aantal uur dat u de photobooth huurt, kunt u onbeperkt blijven printen. Op iedere fotorol kunnen we 400 10X15 cm print maken en 800 fotostripjes. Dus er is altijd ruim voldoende voor een evenement.

Email functie

Alle foto’s die gemaakt zijn, kunnen ook direct voor het afdrukken gemaild worden door een email adres door te geven. Wel is de eis dat de locatie een wifi verbinding ter beschikking heeft.

Fotoprops

Iedereen op een ludieke manier op de foto? Vergeet dan zeker de fotoprops niet te bestellen! Wij leveren bij elk pakket snorretjes, brillen, hoeden en nog veel meer wat de foto leuker maakt!

Studioflitser

Hoe meer licht, hoe beter de foto’s! Alle onze photobooths zijn voorzien van een professionele studioflitser zodat de foto altijd mooi belicht zijn.

Premium backdrop

Wilt u een achtergrond? Wij hebben een backdrop in silver, gold en black beschikbaar. Let op! Dit is wel en extra optie! Om dit neer te zetten hebben we een ruimte van minimaal 3 meter nodig en 2,80 meter hoog.